28.08.19 2438

ELEKS tr Blue

 

Цього тижня ми раді привітати нового члена Кластеру – компанію Eleks! Це вже друга велика компанія, яка приєдналась до Кластеру за останні два місяці.

 

Кожного дня ми докладаємо зусиль, щоб розвивати наші можливості та мати змогу надавати нашим копаніям-членам більше й більше переваг. Партнерство з Eleks є результатом безперервного розвитку та зростання Kyiv IT Cluster, і доводить, що ми вже вийшли на новий рівень та можемо надавати великим ІТ компаніям дійсно велику  цінність.

 

Eleks була заснована у 1991 році і наразі налічує більше 1,400 експертів. Компанія надає сервісні та консультативні послуги, спеціалізується на Data science, IoT, Blockchain, VR/AR/MR, UX consulting, Market research, Digital enterprise та DevOps. Eleks створює технологічні рішення для клієнтів з багатьох різних сфер: роздрібної торгівлі, fintech, логістики, медіа та розваг, healthtech, державного управління та сільського господарства. Будучи однією з провідних аутсорсингових компаній як на українському, так і на світовому ринках, компанія входить до списку IAOP “The Global Outsourcing 100”.

 

Отже, вітаємо Eleks у Кластері та сподіваємось на довге та плідне співробітництво!

 

Останні коментарі

Контакти

Місто Київ, Україна

Харківське шосе 19 
6 поверх

Телефон:

(044) 338 88 58

 

Електронна пошта:

Моментальні оновлення

із життя Кластеру на вашу пошту

GEOGRAPHY